Patent: iPad med indbygget fod

Apple har planer om en iPad med indbygget fod, der kan foldes ind og ud samt roteres, så den kan bruges uanset hvordan man vender iPaden.

Af en interesant ny patentansøgning fra Apple fremgår det, at der er planer om at indbygge en fod i iPaden. Foden er integreret i bagsiden, og kan foldes ud, når man skal bruge den. Den kan roteres, så man kan vende iPaden begge veje.

Dette ville være et super godt tiltag, omend det bedømt på tegningerne, tager en del plads i iPaden. Det ville være fedt at kunne klappe foden ud, så man ikke behøvede at medbringe en tredieparts stander, når man er på farten.

Af Apples mange patenter er dette nok et af dem, har større chance for at blive til noget, end mange af de andre. Her på iPadguide håber i vi i hvert fald.

Kilde: PatentlyApple

Skrevet af Martin Wolsing, 04/02 2011
Tags:,
Relaterede indlæg
Kommentarer
Subscribe to RSS
 • Elvin

   

  Super praktisk i dagligt brug; men synes også det på en måde ville spolere det cleane iPad design.

  4. februar 2011 @ 22:00

 • chris

   

  Elvin det er måske rigtigt. Men kunne man ikke godt forestille sig at appel laver det på en måde således det bliver super tjekket og en fin integreret del af ipaden?
  Og i så fald ville det være et enormt godt tiltag, også på vejen mod taplets til at overtage den bærbare computers rolle specielt i forhold til arbjedsredskab…

  5. februar 2011 @ 15:58

 • Gustav

   

  Jeg ville personligt også fortrække en 3-parts fod

  5. februar 2011 @ 16:31

 • Elvin

   

  Chris: Jo helt klart.

  6. februar 2011 @ 13:51

 • Alex

   

  Det er jo ikke noget der er med til at gøre den tyndere hvis der skal være plads til en fod i den også, som skal kunne foldes ud.

  7. februar 2011 @ 11:18

Skriv en kommentar

For at kommentere skal du udfylde navn og mailadresse. Du kan også oprette en profil på siden. Du finder registreringsformen nederst i sidebaren i højre side (klik på "Opret").